ВАШ ПАРТНЕР ЗА ЈАВЕН ЦАРИНСКИ СКЛАД

 

 

Контакт

(понеделник-сабота од 09 до 17 часот)

 

АГРОНОВА ДОО  - СКЛАДИШТА МАЏАРИ
ЈАВНИ И ЦАРИНСКИ СКЛАДИШТА
Ул. Благоја Стевковски бб - Маџари, Скопје
тел: +389 (0)2 2535 506, факс: +389 (0)2 2535 510
e-mail: info@agronova.com.mk

 

АГРОНОВА ДОО
Сите права се задржани © 2010